هماهنگی‌ برای استفاده از مشاوران تراز اول بین‌المللی در تهیه نقشه‌راه توسعه مکران

رئیس‌جمهور با بیان اینکه متاسفانه تاکنون یک طرح کلان به عنوان نقشه‌راه توسعه مکران نداشته‌ایم و دستگاه‌های مختلف هر کدام به اقتضای ماموریت‌های خود در این زمینه اقداماتی کرده‌اند، گفت هماهنگی‌های لازم صورت گرفته تا از مشاوران تراز اول بین‌المللی برای تهیه نقشه‌راه توسعه منطقه مکران بهره بگیریم.

به گزارش عصر مكران، دکتر مسعود پزشکیان در جلسه صبح امروز چهارشنبه هیئت دولت، در خلال مباحث مربوط به دستور جلسه درباره موضوع توسعه سواحل مکران، با اشاره به مباحث مطرح شده از سوی چند تن از اعضای هیئت دولت اظهار داشت: همه مباحث و دغدغه‌های مطرح شده در این‌باره صحیح است، اما مسئله مهم این است که متاسفانه تا کنون یک طرح کلان و کلی به عنوان نقشه‌راه توسعه مکران نداشته‌ایم و دستگاه‌های مختلف هر کدام به اقتضای ماموریت‌ها و مسئولیت‌های خود در این زمینه اقداماتی کرده‌اند.

هماهنگی‌ برای استفاده از مشاوران تراز اول بین‌المللی در تهیه نقشه‌راه توسعه مکران

رئیس‌جمهور با بیان اینکه در ماه‌های گذشته تقریبا هر هفته جلسه یا جلساتی با محوریت توسعه دریامحور و تعیین نقشه‌راه منطقه مکران داشته‌ایم، افزود: اعتقاد بنده این بوده و هست که اگر می‌خواهیم برابر اهداف سند چشم‌انداز در جایگاه برتر منطقه قرار بگیریم، کیفیت آنچه قرار است در این سواحل صورت گیرد، به هیچ وجه نباید از اقدامات کشورهای همسایه پایین‌تر باشد، لذا هماهنگی‌های لازم صورت گرفته تا از مشاوران تراز اول بین‌المللی برای تهیه طرح کلان و نقشه‌راه توسعه منطقه مکران بهره بگیریم.

دکتر پزشکیان با اشاره به اینکه سواحل مکران مهمترین بستر توسعه پایدار و بلندمدت ایران بوده و به تعبیری آینده ایران در گرو توسعه این منطقه است، تصریح کرد: پس از تهیه این طرح کلان بر اساس مطالعات و ارزیابی‌های دقیق از ظرفیت‌ها و فرصت‌های منطقه مکران، وظایف هر دستگاه و بخشی مشخص شده و با پیگیری‌های جدی اقدامات آنها به شکل هماهنگ و هم‌افزا پیش خواهد رفت.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی دولت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

دیار گمرک‌ها بر بام‌ مبادلات تجاری ایران

دوشنبه 3 دی 1403
گمرکات هرمزگان از مهم‌ترین گمرکات کشور به لحاظ حجم مبادلات تجاری (صادرات و واردات) به شمار می‌رود که بیش از یک چهارم فعالیت‌های گمرکی کشور را بر دوش دارد و این مهم توسط پنج اداره کل و حدود ۲۵ دفتر گمرکی انجام می‌شود.
دیار گمرک‌ها بر بام‌ مبادلات تجاری ایران